Menu
Your Cart

Uslovi isporuke

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste potvrdili porudžbinu dobićete e-mail sa potvrdom porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine.
Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 7 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem.
Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana prijema e-maila sa potvrdom porudžbine, a rok isporuke je 7 radnih dana od evidentiranja uplate. 


PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


CENA ISPORUKE:

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.
Porudžbinu koju plaćate pouzećem, platićete kuriru prilikom isporuke.
Plaćanje kreditnim karticama može odložiti vreme isporuke dok se ne proveri status uplate.

Isporuka za vrednost porudžbine preko 4000 rsd je besplatna.

(jedini troškovi su za iznos otkupnine do 4500rsd, gde se plaćaju  poštanski troškovi 45rsd, a za iznos preko 4500rsd, plaćaju se poštanski troškovi 1% od iznosa računa).


Napomena:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Kuriru ne treba plaćati ništa više od konačnog iznosa računa.