Menu
Your Cart

BLOG RSS Feed

19 Jan Evo zašto je značajno da deca dovoljno spavaju
0 8145
San ima blagotvorno dejstvo na mnoge biološke procese.Pored toga što se organizam tokom spavanja odmara, san je neophodon i utiče na druge značajne funkcije organizma.Spavanje je vrlo značajno iz više..
19 Jan Kako treba da izgleda bebina soba?
0 7974
Ukoliko nemate ideju, donosimo vam nekoliko saveta za uspešno uređenje bebine sobeBebina soba je mesto u kojem će ona prvih meseci života provoditi najviše vremena. Zato je veoma bitno da taj prostor ..
05 May Pripremite se za bebin dolazak Spisak stvari koje biste trebalo poneti u porodilište
0 7888
Kako se priprema ulazak u deveti mesec trudnoće, već biste trebali biti spremni za bebin dolazak.Dobra organizacija je pola posla pa tako, na vreme pripremite torbu za porodilište sa najneophodnijim s..
19 Jan Izgled dečje sobe po drevnim istočnjačkim načelima
0 7873
Prilikom uređivanja sobe svoga deteta, roditelji se mogu koristiti feng shui principima. Evo kako bi soba mališana prema drevnom kineskom učenju trebala da izgledaFeng shui, drevna mudrost naroda sa i..
05 May Koliko bebe trebaju da spavaju?
0
Novorođenčad spavaju dugo, od 8 do 16 časova dnevno. Kako u tom uzrastu još ne razlikuju dan i noć, njihovi obrasci spavanja su promenljivi – ćesto će beba biti budna kada je odraslima vreme da spavaj..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)