Besplatna isporuka za porudžbine preko 4000 RSD

media

Krevet, stočić i ormar obično su sve što stane u spavaću sobu i gotovo da ne ostaje prostora za dekorisanje i lični pečat

Da biste izbegli da mala soba izgleda kao kutija, budite kreativni    


U spavaćoj sobi provodimo najmanje budnog vremena, pa mnogi zakidaju na kvadratima upravo ovde. Krevet, stočić i ormar obično su sve što stane u spavaću sobu i gotovo da ne ostaje prostora za dekorisanje i lični pečat. Ipak, uz male promene i ova soba može da izgleda prostranije, a stručnjaci za uređenje enterijera preporučuju:

* Da biste izbegli da mala soba izgleda kao kutija, budite kreativni. U tome će vam pomoći zanimljive tapete ili stikeri na jednom zidu, kao i velike slike i fotografije. Nećete pogrešiti ako izaberete bele i ramove neutralnih boja.

* A kada je reč o zidovima, izbegavajte tamne boje koje sužavaju prostor. Birajte belu i kombinujte je sa pastelnim tonovima, od puder roze, preko toplih zemljanih nijansi, do žućkastih. Dodajte biljke kako bi prostor oživeo.* Bele zavese i posteljina ne doprinose samo romantici, već i otvaraju prostor. Igrajte se visinama jer tako pogled stalno luta, zbog čega prostor izgleda veće.

* Ako nemate prostora za noćne stočiće sa obe strane kreveta, opredelite se za asimetrični pristup. Neka na jednoj strani bude stočić, a na drugoj samo jednostavna podna lampa. Takođe, krevet ne mora biti na sredini sobe, slobodno priljubite jednu stranu uz zid.


Preuzeto sa portala: bebac.com

  • Mar 21, 2017
  • Komentari: 0